Haluatko mukaan tekemään ensimmäistä maalia?

Asiakaspalvelu digitalisoituu nyt voimakkaasti ja liiketoimintamme on kasvussa. Jos olet Contact Center-,  CX/CRM- tai Service Desk-ratkaisujen tai itsepalveluiden tai prosessiautomaation tai palvelumuotoilun ammattilainen ja osaat johtaa projekteja, niin ota yhteyttä Artoon tai Mikaan (ks. yhteystiedot alla). Kartoitetaan nopeasti, miten yhteinen pelimme voisi sujua.​​

Yhteistyökumppanuus?

Etsitkö osaavaa yhteistyökumppania asiakaspalvelun kehitysprojekteihin? Oletko esimerkiksi CRM-, Customer Engagement- tai Service Desk-ratkaisujen toimittaja, jolta puuttuu asiakaspalvelun liiketoimintaosaamista? Tai oletko palvelumuotoilua tarjoava yritys ja etsit osaavaa kumppania asiakaspalvelun kehitysprojektiin?  Olemme kiinnostuneita solmimaan yhteistyökumppanuuksia, joilla tuodaan laajempi palvelutarjonta yhteistyössä markkinoille. 

Soita tai lähetä sähköposti Artolle tai Mikalle (ks. yhteystiedot alla), niin otamme sinuun yhteyttä heti seuraavana työpäivänä. Arto päivystää arkisin chat-palvelussamme, jossa voit myös jättää yhteystietosi chat-palvelun ollessa suljettu.

Mika Hakanen.jpg

Mika Hakanen

CEO | Contact Center Arkkitehti

+358 400 831 771
mika.hakanen@firstgoal.fi

Arto Koponen.jpg

Arto Koponen

Partner | Asiakaspalveluarkkitehti

+358 40 546 6678

arto.koponen@firstgoal.fi